Pravda o second hand nákupech: Odhalujeme mýty

Při nakupování second hand oblečení mohou existovat určité obavy a mýty, které bychom rádi uvedli na pravou míru.

Mýtus: "Second hand oblečení je zastaralé a nemoderní."

Pravda: Ve skutečnosti se oblečení do naší nabídky dostává přímo z Anglie co nejdříve. Oděvní značky dnes produkují až několik kolekcí za sezónu. Mnoho z těchto kousků je nových nebo nošených jen velmi krátce, než se dostanou do second hand sítě a následně k nám. Díky tomu nabízíme moderní a trendy kousky, které rychle reagují na současné módní trendy.

Mýtus: "Second hand oblečení není kvalitní."

Pravda: Jsme pečliví ve výběru našeho sortimentu. Prodáváme pouze oblečení, které je ve skvělém stavu a které bychom sami nosili. Každý kousek projde našimi rukami a na e-shopu jeho stav pečlivě označíme.

Mýtus: "V second handech se mi nedaří najít „lepší“ značky."

Pravda: Na Brumla.cz nabízíme opravdu široký výběr značek a vedle nejběžnějších značek jako jsou Next, George nebo F&F, patří u nás mezi ty nejčetnější také Zara, Adidas nebo Nike. V každém vkladu novinek máte možnost ulovit také mnoho kousků značek jako je GAP, Mayoral, Ralph Lauren, North Face, Under Armour a další.

Mýtus: "Nakupování v second handu je nehygienické."

Pravda: Veškeré oblečení je před prodejem dezinfikováno, takže je vaše nákupní zkušenost absolutně bezpečná.

Mýtus: "Second hand obchody nabízejí omezený výběr."

Pravda: S více než 50 000 kusy oblečení skladem a pravidelným přidáváním dalších 15 000 kusů týdně máme v nabídce oblečení pro děti od miminek až po teenagery, ale také pro muže a ženy. Naše rozmanitá nabídka zajišťuje, že zde najdete téměř cokoliv, co hledáte.

Mýtus: "Nakupování v second hand obchodech je časově náročné."

Pravda: Díky tomu, že jsme online e-shopem je nakupování rychlé a efektivní. S intuitivním vyhledáváním a filtrováním podle kategorií, značek a velikostí mohou zákazníci snadno najít přesně to, co hledají, a to bez zbytečného trávení času procházením kamenných obchodů.
 

A co na nákupy u nás říkají sami zákazníci?  Máme pro vás pár recenzí od našich zákaznic na ukázku jak může být nakupování u nás na Brumla.cz příjemné a výhodné.

Recenze maminky Hanky na second hand Brumla Recenze maminky Nikoly na second hand Brumla
Recenze maminky Báry na second hand Brumla Recenze maminky Lucky na second hand Brumla

 

Oblíbené značky a motivy second hand oblečení

  • a další...
  • a další...