Zkušenosti a recenze - jak nás vidí zákazníci

Ještě jste u nás oblečení pro děti nebo pro sebe nekupovala? Pak vás jistě zajímají zkušenosti, které mají jiné zákaznice našeho second handu. 

Vybrali jsme hodnocení skutečných osob, která vám pomohou získat důvěru v naše fungování a naše oblečky. Všechny recenze najdete na Heureka.cz

Ověřený zákazník, 16.11.2023 - 100%
Už zde nakupují déle a až na jednu výjimku vše ok.
Chiara, 14.11.2023 - 100%
Nakupuji pravidelně a velká spokojenost.
Ověřený zákazník, 14.11.2023 - 100%
Široký sortiment, dají se objevit opravdu zajímavé kousky.
Katka, 10.11.2023 - 100%
Rychlé dodání, bezvadný stav oblečení, možnost rezervace a doplňování zboží za jedno dopravné, možnost vrácení. Je skvělé, že oblečky (obzvlášť na malé děti) poslouží vícekrát. Vždy perfektní a voňavé. Rozhodně doporučuji a děkuji Brumlovi.
Zuzka, 7.11.2023 - 100%
Jen a jen doporučuji, rodiče v mém okolí si tento obchod také oblíbili. Bezproblémová komunikace, dodání, věcičky kvalitní za dobré peníze.
Vlaďka, 30.10.2023 - 100%
Brumla je velmi dobrý obchod. Snadný výběr zboží, rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží. Kvalitní zboží za přijatelnou cenu. Jsem velmi spokojená. Měla jsem strach, zda mi vybrané oblečení padne. Ale dopadlo to výborně. Je jako ulité. Děkuji moc, Poláčková Vlaďka.
Jitka, 27.10.2023 - 100%
Objednávám už po několikáté, oblečení je vždy v perfektním stavu. Mohu jen doporučit. Jitka.
Chiara, 26.10.2023 - 100%
Původně jsem zde chtěla objednat oblečení pro syny pouze na chalupu, ale po obdržení balíku mi bylo líto tak krásné oblečení dát jen na lítání a zničení ven :-) objednala jsem v zápětí další a jsem opravdu moc spokojená. Také se mi velmi líbí možnost rezervace :-) Rychlé dodání, mohu jen a jen doporučit.
Majka, 26.10.2023 - 100%
Velký výběr krásného oblečení, možnost rezervace na 14 dní, spokojenost.
Sandra, 24.10.2023 - 100%
Jeden z nejlepších obchůdků s dětským oblečením. Jsem velice spokojená s kvalitou věcí. I když se Vám něco nelíbí, jde to poslat zpět a to je jinde velice složité. Opravdu velké díky a tento obchod vřele doporučuji dál.
  • Krásné věcičky
  • Velký výběr
  • 2x týdně nové zboží
  • Super ceny
  • Rezervace zboží
Ověřený zákazník, 24.10.2023 - 100%
Oblečení vypadá vždy lépe než na fotce, vypadá někdy skoro nenonešené. Rychlé vyřízení objednávky a dodání produktu. Doporučuji.
HANKA, 23.10.2023 - 100%
Pokud se jednou přesvědčíte, že vám věci přijdou pěkné. A i kdyby měly nějakou vadu, vždy je to levnější a v popisu napsané. Určitě tak jako já mrknete znovu a uděláte dobře. Kupuji vesměs věci na starší vnučku a je to super!
  • výhodu zná každý-kdo si rád v klidu z domu vybere na netu-kdy se vracíme rádi na stránky jako je BRUMLA
Ověřený zákazník, 22.10.2023 - 100%
Jako vždy na jedničku.
Ověřený zákazník, 18.10.2023 - 100%
Kvalitní zboží rychlost doručení.
Magdus, 17.10.2023 - 100%
Z obchodu nakupuju pravidelně, super je možnost rezervace, přidat si další zboží. Určite budu nakupovat i nadále.
  • Rýchlosť, spokojnosť
Ověřený zákazník, 16.10.2023 - 100%
Bezva obchod.
Martina, 16.10.2023 - 100%
Velká spokojenost.
Michaela, 13.10.2023 - 100%
Nakupuji tu pro malého moc ráda. Vždy jsem snadno našla vše, co jsme zrovna potřebovali, za rozumnou cenu, ve skvělém stavu a kolikrát dorazily věci ještě s visačkou. Určitě to nebyl můj poslední nákup a budu příště objednávat znovu.
  • Krásné věci za rozumnou cenu
  • Přehledné stránky
  • Možnost rezervace a přiobjednání
  • Rychlost dodání
Ověřený zákazník, 12.10.2023 - 100%
Kupuji dětské oblečení, mají velkou nabídku za příjemné ceny. Věcičky jsou ve velmi pěkném stavu, často snad i nenošené :) Moc ráda tu nakupuju.
Radka, 21.9.2023 - 100%
Nakupuji opakovaně pro vnučku. Dají se ulovit super kousky za rozumnou cenu.
Ověřený zákazník, 20.9.2023 - 100%
Nakupuji opakovaně, jsem velmi spokojená.
Ověřený zákazník, 18.9.2023 - 100%
Velký výběr kvalitního zboží, rychlé dodání.
Ověřený zákazník, 18.9.2023 - 100%
Pokaždé jsem spokojena. Levné hezké oblečení pro děti a občas i pro mě.
Ověřený zákazník, 15.9.2023 - 80%
Nakupuji opakovaně, vždy rychlé dodání a případné vrácení bez problémů.
Ověřený zákazník, 15.9.2023 - 100%
Skvělý výběr, vše v pořádku, doručení rychlé! Mám z toho velkou radost :)
  • S
Katka, 13.9.2023 - 100%
Rychle doručení. Oblečení odpovídá popisu.
Ověřený zákazník, 13.9.2023 - 100%
Jako vždy velká spokojenost.
Alena, 13.9.2023 - 100%
Již jsem poslala pochvalný e-mail.
Radmila, 12.9.2023 - 100%
S obchodem jsem spokojená, nakupuji pravidelně asi dva roky a můžu jen doporučit.
  • Pěkné dětské oblečení za rozumné ceny. Možnost rezervace, čímž se ušetří poštovné, možnost vrácení nevyhovujícího oblečení přes Zásilkovnu. Nakupuji pro vnoučata a málokdy vracím. Komunikace s obchodem - bez problémů.
  • Nevím o žádné
Ověřený zákazník, 12.9.2023 - 100%
Rychlé bezvadné jednání.
Ověřený zákazník, 9.9.2023 - 100%
Skvělý nákup, jsem moc spokojená.
  • Zbozi odpovida fotografiim
  • Rychle doruceni
Jana, 6.9.2023 - 100%
Nakupuji již několik let a vždy jsem byla a jsem spokojená!
Mila, 2.9.2023 - 100%
Výběr zboží, ceny, rychlost dodání. Ochotný personál.
Andrea, 30.8.2023 - 100%
Je to můj už asi šestý nákup. A vždy se k nim ráda vracím. Oblečení dorazí ještě hezčí než na obrázku a v top stavu, krásné a kvalitní.
Ověřený zákazník, 30.8.2023 - 100%
Jsem vždy spokojená.
Ověřený zákazník, 29.8.2023 - 100%
Hezké, čisté, jako nové. Určitě doporučuji.
JP HK, 24.8.2023 - 100%
Vždy jsem spokojena.
Eleonóra, 17.8.2023 - 100%
Obchod hodnotím velmi pozitivně. Nabízené zboží je realisticky vyfocené (bez dalších zkrášlovacích filtrů), i slovní popis každého kousku sedí (velikost, stav, materiálové složení). Proto zákazník nemůže byť zklamaný při jeho obdržení, tedy že by dostal něco jiného, než čekal. A další pozitivum - vždy je možnost vrácení zboží. Dávám plný počet hviězdiček. Eleonóra.
Denisa, 17.8.2023 - 100%
Jedním slovem perfektní, maximální spokojenost.
Ověřený zákazník, 14.8.2023 - 100%
Rychlé doručení, kvalitní zboží za velmi dobrou cenu.
Marcela, 8.8.2023 - 100%
Rychlé a spolehlivé jednání, hezké zboží.
Jano Hupka, 7.8.2023 - 100%
Dobré a levné věcičky.
Ověřený zákazník, 7.8.2023 - %
Vše v pořádku, rychlé doručení, oblečení dle popisu, spokojenost.
Ověřený zákazník, 7.8.2023 - 100%
Super obchod, jsem spokojená s každým nákupem.
Jančík, 5.8.2023 - 100%
Oblečení bylo nádherně zabalené i vzorně doručené, nemám co vytknout obchodu Brumla. Vždy se k nim vracím.
Ověřený zákazník, 3.8.2023 - 100%
Velká spokojenost, v objednávce mi chyběl jeden kousek a prakticky ihned vyřízeno a zasláno v dalším balíčku, moc děkuji! Doporučuji, skvělé a originální kousky, super ochota a přístup.
  • Rychlé doručení
  • Ceny
Janullej, 2.8.2023 - 100%
Vždy pěkně zboží za pár korun.
Ověřený zákazník, 2.8.2023 - 100%
Kvalitní zboží, rychlost doručení.
Ověřený zákazník, 27.7.2023 - 100%
Nakupuji opakovaně, vždy velká spokojenost.
Ověřený zákazník, 27.7.2023 - 100%
Oblečení moc hezké, voňavé a perfektně zabaleno.
Dominika, 26.7.2023 - 100%
Brumlu mám moc ráda, nejradši tam nakupuju oblečení pro mé dcery, ale občas si koupím něco i sobě. Moc doporučuji. Krásné originální kousky za super ceny.
Andrea, 25.7.2023 - 100%
Opět maximální spokojenost. Rychlé zaslání, krásné ceny. Kousky vždy odpovídající popisu. Určitě doporučuji a nenakupuji naposledy.
Aleksandra, 24.7.2023 - 100%
Rychlost dodání, zajímavé kousky oděvů.
Ověřený zákazník, 24.7.2023 - 100%
Značkové zboží na dobré ceny.
Petra, 18.7.2023 - 100%
Najlepší second hand s detským oblečením.
  • Krásne zboží
  • Krásne ceny
  • Rýchle dodanie
  • Možnosť reklamacie
Mirka S., 17.7.2023 - 100%
Moc hezké oblečení, vždy bez problémů. Úplná spokojenost.
Matika, 17.7.2023 - 100%
Tento internetový obchod se mi líbí, protože nabízí pěkné značkové zboží, vhodné především na rychle rostoucí dětičky.
  • Objednala som viackrát a vždy som spokojna.
Dee, 16.7.2023 - 100%
Rychlé dodání, oblečení čisté a jako vždy krásně voňavé.
Hans, 15.7.2023 - 100%
Zkušenost velmi dobrá.
Majka, 9.7.2023 - 100%
Ráda tady nakupuji. Oblečení je velice kvalitní, čisté a voňavé.
Marta, 8.7.2023 - 90%
Spokojenost, vstřícné jednání.
Ověřený zákazník, 6.7.2023 - 100%
S každým nákupem jsem více spokojená. Skvělé věci za skvělé ceny.
Helena, 6.7.2023 - 100%
Jako vždy maximální spokojenost.
Zuzana, 4.7.2023 - 100%
Supr - co objednám, dorazí v pořádku.
Ověřený zákazník, 4.7.2023 - 90%
Rychlost odeslání, příjemné ceny, není problém s vrácením.
Ověřený zákazník, 26.6.2023 - 100%
Vše standardně vynikající.
EvaMin, 21.6.2023 - 100%
Velká spokojenost, nakupuji pravidelně již několik let.
  • Velký výběr
  • Kvalitní oblečení
  • Oblíbené značky
  • Snadné vyhledávání
  • Možnost rezervace zboží
  • Výborná komunikace a vstřícnost
  • Co nesedí, lze jednoduše vrátit
Nikola, 20.6.2023 - 90%
Krásné oblečení za super ceny. Moc doporučuji!
Terezz, 19.6.2023 - 100%
Vše v naprostém pořádku, objednáno potřetí, oblečení v krásném stavu, já i dcerka nadšená. Děkujeme vám.
Ověřený zákazník, 19.6.2023 - 100%
V obchodě je pěkné zboží za příznivé ceny. Nejraději nakupuji pro děti, ale vybrala jsem i pro sebe. Většina věcí jako nové nebo i nové.
Ověřený zákazník, 16.6.2023 - 100%
Rychlé dodání, krásné věci, vnučky byly z oblečení nadšené.
Doli, 14.6.2023 - 100%
Super komunikace, super cena, super dodání přes Zásilkovnu. Budu vřele doporučovat.
Ověřený zákazník, 13.6.2023 - 90%
Pěkné zboží, rychlé vyřízení objednávky.
Ověřený zákazník, 13.6.2023 - 100%
Krásné oblečení, i hezky zabalené. Jsem moc spokojená. Kdyby to šlo, dám víc jak 5 hvězdiček.
Ověřený zákazník, 12.6.2023 - 100%
Jako vždy skvělé.
  • Vynikající jednání i zboží
Ověřený zákazník, 12.6.2023 - 100%
Stále skvělý výběr, velká spokojenost.
Ověřený zákazník, 12.6.2023 - 100%
Můj nejoblíbenější second hand. Nakupuji zde již mnoho let a vždy velká spokojenost. Všem vřele doporučuji.
Ověřený zákazník, 12.6.2023 - 100%
Rychlé dodání zboží. Příjemné jednání se zákazníkem.
Ověřený zákazník, 10.6.2023 - 80%
Bezproblémový nákup, vždy rychle doručeno. Nakupuji oblečení pro děti, jsme moc spokojeni.
Andrea, 9.6.2023 - 100%
Byl to můj druhý nákup a určitě ne poslední. Věcičky krásně čisté a voňavé.
  • Veľmi rýchle doručenie, komunikácia tiež skvelá.
Jana, 8.6.2023 - 100%
Krásné věci za zlomek původní ceny. Určitě u vás ještě nakoupím.
  • Super ceny
  • Pekné veci
  • Výhoda rezervácií
Ověřený zákazník, 8.6.2023 - 100%
Rychlost dodání, kvalita zboží a super ceny.
Ověřený zákazník, 7.6.2023 - 100%
Oblečení v perfektním stavu, kvalitní materiál, dobré ceny. Nakupovala jsem již po několikáté. Spokojenost!
Ověřený zákazník, 6.6.2023 - 100%
Velmi rychlé dodání, zboží přišlo vždy v dobrém stavu.
Jano Hupka, 4.6.2023 - 100%
Super obchod s levným a kvalitním zbožím.
Soňa, 2.6.2023 - 100%
Vše v naprostém pořádku, děkuji. Soňa G.
Ověřený zákazník, 30.5.2023 - 100%
Jako vždy skvělý výběr, velká spokojenost.
Zákaznice, 30.5.2023 - 100%
Jako zákaznice jsem se zbožím i službami spokojena.
Jarka, 25.5.2023 - 100%
Spokojenost, dosud jsem objednala 2-3x a vždy zboží dle nabídky a super. Hlavně za hubičku.
Andrea, 24.5.2023 - 100%
Určitě budu nakupovat pravidelně.
  • Veľký výber a detské oblečenie kvalitné a bez poškodenia
Ověřený zákazník, 23.5.2023 - 100%
Oblečení je vždy většinou jako nové v moc pěkném stavu. Nakupuji zde ráda.
Erika, 20.5.2023 - 100%
Super! Doporučuji ostatním!
  • Objednala jsem si poprvé a jsem nadšená!
  • Zboží dorazilo velmi rychle, je pěkné a čisté!
Mary, 18.5.2023 - 100%
Objednávám čím dál častěji, líbí se mi, že jsou cenově dostupné a vidím reálně i to, co prijde a je to, jakobych kupovala v obchode. Jediné minus snad je, že všechny zboží nejsou ve všech velikostech, ale s tím se musí počítat :)
  • cenova dostupnost
  • realne fotky zbozi
  • rychla komunikace
  • kvalita
Ověřený zákazník, 15.5.2023 - 100%
Rychlá komunikace a zboží doručeno bez problému.
Hanka, 11.5.2023 - 100%
Pokud chcete koupit pěkné věci-jak napíšou stav perfektní-výborný-je to opravdu tak. Nakupuji vnučce, spokojenost velká.
  • zkušenosti výborné-vše pěkné-čisté..
Ověřený zákazník, 10.5.2023 - 90%
Pěkné věci, pěkné ceny, pěkný obchod.
Jano Hupka, 9.5.2023 - 100%
Levné a kvalitní věci.
Ověřený zákazník, 8.5.2023 - 100%
Spolehlivost, velký výběr.
Radka, 8.5.2023 - 100%
Objednáno již několikrát, pokaždé spokojenost.
Ověřený zákazník, 2.5.2023 - 100%
Vždy velmi krásné oblečení.
  • Rychlost zaslání
  • Krásné oblečení
  • Možnost rezervace
Andrea, 27.4.2023 - 100%
Objednávám pro dítě opakovaně a nikdy nebyl žádný problém. Zboží vždy dorazilo v pořádku, v očekávaném stavu, mnohdy navíc vypadá jako naprosto nepoužité. Vždy najdu několik různých slušivých kousků, které vyhovují jak mému vkusu a potřebě, tak i peněžence.
Ověřený zákazník, 27.4.2023 - 100%
Naprostá spokojenost.
Iveta, 26.4.2023 - 100%
S obchodem jsem maximálně spokojena. Určitě znovu nakoupím!
  • parádní výběr
  • super ceny
  • rychlé doručení
Ověřený zákazník, 24.4.2023 - 100%
Výborný servis.
Ověřený zákazník, 23.4.2023 - 100%
Zboží mi po objednání příjde včas.
Ověřený zákazník, 20.4.2023 - 100%
Spousta oblečení z druhé ruky na jednom místě, jde vytvořit rezervaci a postupně přidávat a nechat poslat až všechno naráz.
Ověřený zákazník, 18.4.2023 - 100%
Naprostá spokojenost se zaslaným zbožím, odpovídá zobrazení.
Ověřený zákazník, 17.4.2023 - 100%
Všechno v pořádku, zboží přišlo rychle a v krásném stavu :)
Ověřený zákazník, 17.4.2023 - 100%
Krásné věci, rychlé zaslání.
Radka, 13.4.2023 - 100%
Krásné zboží, čisté Vše jako nové. Ráda nakupuji v Brumlovi. Popis věcí vždy odpovídá.
Ověřený zákazník, 11.4.2023 - 100%
Kvalitní zboží, rychlost doručení.
Ověřený zákazník, 7.4.2023 - 90%
Pěkné zboží, rychlost dodání.
Alena Řezáčová, 6.4.2023 - 100%
Velmi spokojená, doporučuji všem.
JP-HK, 6.4.2023 - 100%
Kupuji dámské, vše v pořádku.Rychlé doručení.
Veronika, 5.4.2023 - 100%
Jen super zkušenosti.
Eva, 4.4.2023 - 100%
Spolehlivý obchod. Skvělá komunikace, skvělé ceny. Taky musím pochválit bleskové doručení . Na balíčku byla moc hezká nálepka.
Pája, 3.4.2023 - 100%
S obchodem Brumla jsem vždy maximálně spokojena. Nemám již potřebu nakupovat v jiném on-line second handu.
lenik, 31.3.2023 - 100%
Vždy hezké zboží, nikdy žádný problém.
Ověřený zákazník, 30.3.2023 - 100%
Pro mě nejlepší obchod s kvalitním a levným oblečením pro děti.
Renata, 30.3.2023 - 100%
Vše v pořádku. Již poněkolikáté nakupuju zde a vždy bez problémů.
Radka, 28.3.2023 - 100%
Popis vždy odpovídá, zboží je čísté a moc hezké. Rychlost doručení. Slušné ceny. Obchod doporučuji.
Hanka, 27.3.2023 - 100%
U Brumly nakupuji opakovaně a vždy jsem byla spokojena s kvalitou oblečení i rychlostí dodání.
Ověřený zákazník, 23.3.2023 - 100%
Jsem s nákupeme velmi spokojená. Byla jsem mile překvapená kvalitou a stavem zboží a hlavně cenou. Jednoduše skvělý nákup a určitě objednám další věcičky.
Iva, 23.3.2023 - 100%
Perfektní, nemám co dodat. Nakupuji zde cca 4roky a prakticky nechodím do obchodu s oblečením :o)
Miloslava, 16.3.2023 - 100%
Vše super, krásné oblečení. Velká spokojenost.
Ověřený zákazník, 15.3.2023 - 100%
Velký výběr, rychlé dodání, krásné zboží.
Adel, 13.3.2023 - 100%
Vše v naprostém pořádku.
Katka, 13.3.2023 - 90%
Pokud jde o dětské oblečení, je to nejlepší second-hand na trhu. Nikdy jsem neměla problém s vracením zboží. Kupuji pravidelně už 3 roky a rozhodne budu nakupovat dále.
  • Nakupuji pravidelně už 3 roky. Dětské oblečení je tady moc dobré.
Eva, 13.3.2023 - 100%
Velmi oceňuji možnost rezervace zboží, kdy mohu v průběhu dalších týdnů přidávat do jedné objednávky další zboží a platím pak pouze jednou poštovné.
Karel Daněk, 10.3.2023 - 100%
Jako zatím vždy jsem s BRUMLou velmi spokojen, objednávka byla rychle a v pořádku vyřízena.
Dadka, 9.3.2023 - 100%
Super výběr, věci přišly rychle a k mému překvapení jsou krásné jako nové a za super ceny.
Iveta, 9.3.2023 - 80%
Daji se ulovit pěkné kousky za dobré ceny.
Milen, 6.3.2023 - 90%
Zatím jsem neměla žádný problém, rychlé doručení, zboží v pořádku, jen tato poslední objednávka měla trošku zpoždění.
Ověřený zákazník, 6.3.2023 - 100%
Rychlé a bezchybné doručení, zboží velmi pěkné, nepoškozené.
Ověřený zákazník, 2.3.2023 - 100%
Velmi dobrá komunikace, vstřícnost. Nakupuji opakovaně a ráda se vracím. Pěkné oblečení.
Šárka, 2.3.2023 - 100%
Zboží dorazilo rychle. Věci hezké, čisté. Absolutní spokojenost. Rozhodně nakoupím i příště.
Ověřený zákazník, 28.2.2023 - 100%
Spokojenost jako vždy.
Ověřený zákazník, 27.2.2023 - 100%
Určitě doporučuju. Pěkné oblečení a skvělé ceny.
  • Cena
  • Rýchlosť vybavenia a dodania
Jano Hupka, 27.2.2023 - 100%
Jsem maximálně spokojený.
Ověřený zákazník, 27.2.2023 - 100%
Kupuji často a jsem spokojená.
  • Super obchod. Kvalitní a pěkné věcičky pro mé dvě holčičky.
Dana , Praha, 25.2.2023 - 80%
Rychlé dodání.
Ověřený zákazník, 24.2.2023 - 100%
Skvělý výběr, vždy velká spokojenost.
Ověřený zákazník, 24.2.2023 - 100%
Naprosto doporučuju, rychlé, levné, za zlomek ceny a s možností vyměnit nebo vrátit obratem.

Oblíbené značky a motivy second hand oblečení

  • a další...
  • a další...