Zkušenosti a recenze - jak nás vidí zákazníci

Ještě jste u nás oblečení pro děti nebo pro sebe nekupovala? Pak vás jistě zajímají zkušenosti, které mají jiné zákaznice našeho second handu. 

Vybrali jsme hodnocení skutečných osob, která vám pomohou získat důvěru v naše fungování a naše oblečky. Všechny recenze najdete na Heureka.cz

15.11.2019 100% Ajinka
Vřele,doporučuji Brumlu,jsem uplne nadšena s oblečeni,kupuji u nich pravidelně,co se mi narodila dcerka,uz to je 3,5 roku.
 
13.11.2019 - 100% - Jitka
Kvalitní oblečení za bezvadné ceny. Skvělá komunikace se zákazníkem.
 
11.11.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Nakupuji zde celkem pravidelně (několikrát do roka) oblečení pro děti a naprostá spokojenost. Zboží doručeno rychle, nikdy nic nechybělo, kvalita vždy odpovídala popisu na webu. Rozhodně doporučuji.
 
06.11.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Nakupuji celkem pravidelně a jsem spokojená. Velký výběr, pěkné zboží, dobré ceny.
 
25.10.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Doporučuji. Krásné, kvalitní kousky, rychlé zpracování objednávky, vše čisté, v balíčku nikdy nic nechybělo. Kvituji možnost rezervace.
 
25.10.2019 - 100% - Gábi
Vše v naprostém pořádku.Oblečení také ve skvělém stavu.
 
25.10.2019 - 100% - Denisa
Luxusní second hand oblečení pro děti i dospělé. Poprvé jsem nakoupila i pro sebe a opravdu nádhera. Někdy je to boj, myslím, že do budoucna by to chtělo častější a větší vklady zboží.
 
22.10.2019 - 90% - Veronika Ehrlichová
Naprostá spokojenost.

21.10.2019 - 100% - Alena
V tomto obchodě nakupuji už řadu let. Maximální spokojenost, rychlost,....
 
11.10.2019 - 90% - Marketa
Na Brumlovi jsem pro dcerku "ulovila" za par korun krasne kousky, ktere nikdo nema.
Zbozi, ktere neodpovida mym predstavam, lze bez problemu vratit.
 
11.10.2019 - 100% - Jana
Rychlé doručení , zboží kvalitní. Velká spokojenost.
 
11.10.2019 - 100% - Petra B.
Nakupuji na Brumlovi oblečení pro dcerku již sedm let a vždy jsem velmi spokojená. Poslední dobou je i vyhledávání přehlednější. Zpracování objednávky a zaslání zboží proběhne vždy v řádu dvou až tří dnů. Brumlu doporučuji!
 
11.10.2019 - 100% - Adéla
Všechny věci v perfektním stavu a rychlé dodání. Brzy zase něco objednáme:-)
 
11.10.2019 - 100% - fisalu
Na nic si nemohu stěžovat. Rychlé dodání a oblečení je nádherné, čisté, voňavé. Po předchozí špatné zkušenosti s jiným eshop je toto opravdu milé překvapení a jsem nadšená. Už se chystá další objednávka :)
 
09.10.2019 - 100% - Kateřina
Super obchod, nakupuji tam pro syna už dlouho.
 
08.10.2019 - 100% - Zuzana Marie
Určitě se sem vrátím nakupovat na další období. Pro děti se tu nakupuje moc hezky, výhodou je možnost rezervovat si kousky a další týden přibrat něco z nové nabídky. Rezervace oblečení jsou ale závazné, takže je dobré si to opravdu promyslet.
 
07.10.2019 - 100% - Jaroslava
Jsem stálou zákaznicí a vždy spokojena.
 
07.10.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Tento shop určitě doporučuji, zboží si můžete zarezervovat a postupně (myslím, že po dobu 3 týdnů) můžete dohazovat nové zboží, takže ušetříte za poštovné. Popis zboží na e-shopu odpovídá. Vracení zboží probíhá rychle a naprosto bez problémů.

23.09.2019 - 100% - Kikimaruška
Nakupuji zde několik let pravidelně na děti. Doporučuji.


20.09.2019 - 100% - Markéta N.
Dlouhodobě spolehlivý eshop. Nakupuji zde již mnoho let. Vždy spokojenost.

 
20.09.2019 - 100% - Jana P.
Poprvé jsem objednala větší množství zboží a vše bylo naprosto v pořádku, většina věcí jako nová. Podruhé se mi líbila jen polovina věcí, tak jsem zbytek obratem poslala zpět a hned v den převzetí vráceného zboží mi byly peníze vráceny zpět na účet. Jsem tedy s tímto obchodem velice spokojená a můžu jedině doporučit :)
 
20.09.2019 - 100% - Hana
Jako vždy naprostá spokojenost jak se zbožím, tak s dopravou i komunikací. Velkou výhodou je možnost rezervace.
 
20.09.2019 - Katka
Už jsem psala několikrát :) objednávám pro syna již cca 8 let a vždy velká spokojenost. Takže zůstávám věrná Brumlovi. Děkuji a pokračujte.
 
11.09.2019 - 100% - Lenka
Objednávala jsem u Vás už podruhé a určitě ne naposled. Zboží přišlo brzo byla jsem příjemně překvapená jeho kvalitou.
 
10.09.2019 - 100% - DominikaH
Nakupuji už rok a vždy maximální spokojenost.
 
07.09.2019 - 100% - Hanka
S nákupem jsem byla moc spokojená a určitě se vrátím.
 
06.09.2019 - 100% - Ilona
Již zde objednávám sedm let. Veliká spokojenost. Velice vstřícní.
 
03.09.2019 - 100% - Alena N.
Spokojenost s nákupem je velká. Oblečení přijde čisté, bez známek nošení. Vnučka rychle roste,jenom někdy nesedí velikost, ale to je riziko všech objednávek bez možnosti vyzkoušení. Doporučuji. Rychlé dodání, vyhovuje mi i platba přes internetbanku. Spokojenost.
 
26.08.2019 - 100% - Gabriela P.
Super nakupy znackoveho obleceni pro deti za par korun. Vzdy prislo v perfektnim stavu.
 
Všechny recenze najdete na Heureka.cz

Oblíbené značky a motivy second hand oblečení

  • a další...
  • a další...