• Oblečení
  • Blog
  • Průvodce dětskými velikostmi oblečení

Průvodce dětskými velikostmi oblečení

31.7.2023

Nejste si jistí, jakou velikost dětského nebo dospělého oblečení zvolit? Připravili jsme pro vás tabulky velikostí, které blíže upřesňují, jakým způsobem přiřazujeme k oblečení konkrétní velikost.

Ke každému kousku oblečení přiřazujeme vždy jednu správnou velikost, neuvádíme rozsah velikostí. Pro označení velikosti vycházíme z číslování, kdy danému věku dětí odpovídá konkrétní velikost.

U dámského a pánského oblečení využíváme českého číslování, do kterého všechny výrobcem uvedené velikosti převádíme. Pro vaši lepší představu ještě v detailu každého kusu oblečení uvádíme jeho konkrétní námi naměřené rozměry.

Více o tom, jak v Brumlovi převádíme velikosti se dozvíte také na našem blogu ve článku Jak rozlišit značení velikostí dětského oblečení.

Tabulka velikostí miminek do 1 roku

Tabulka velikostí dětí do 1 roku

Pokud tápete, které kousky se vyplatí pořídit, inspirovat se můžete v našem článku Co by nemělo chybět v šatníku novorozence.

Tabulka velikostí batolat do 3 roků

Tabulka velikostí dětí do 3 roku

Vaše dítě začíná objevovat svět a vy přemýšlíte, jak ho obléci do všech rozmarů počasí? Pomoci vám v tom může náš článek Jak obléknout batole do každého počasí: praktický průvodce.

Tabulka velikostí předškoláků do 6 let

Tabulka velikostí dětí do 6 roků

Čeká vás nástup do školky? Přemýšlíte, jestli máte doma vše? Zkontrolovat si to můžete v našem článku Příprava na první den ve školce: na co nezapomenout.

Tabulka velikostí školáků do 12 let

Tabulka velikostí dětí do 12 let

Na školní děti je dnes mnoho požadavků a jejich život je doslova nabitý akcí. Existují kousky, které se rozhodně vyplatí pořídit z druhé ruky? Dozvíte se v článku Oblečení pro školáky - co se vyplatí nakoupit v second handu.

Tabulka velikostí teenagerů od 12 let

Tabulka velikostí dětí od 12 let

Nakupovat pro teenagera může být pro nás rodiče dost tenký led :-) Pro rodiče teenagerů ale máme malý tahák Jak pomoci teenagerovi s hledáním jeho osobního stylu.

Máme i další články

Oblíbené značky a motivy second hand oblečení