Jak na skvrny + infografika

Děti dokáží vytvořit širokou škálu skvrn a některé z nich není lehké z oblečení dostat pryč. Proto jsme pro vás připravili sérii čtyř článků, které se zabývají odstraňováním těšžko odstranitelných typů skvrn.

Ať už řešíte skvrnu na dámské halence nebo dětských teplácích, nechcete při jejím odstraňování šlápnout vedle. Informací jak na skvrny je na internetu opravdu hodně, nám ale chybí hezký a přehledný seznam na jednom místě. Připojili jsme také souhrnnou infografiku, ve které najdete všechny způsoby jak odstranit nejčastější běžné a těžko pratelné skvrny, se kterými se u dětského oblečení potýkáte.

 

  1. Jak odstranit z oblečení smůlu: Se smůlou je těžké zatočit, tento článek vám nabízí krok za krokem návod s hned několika způsoby, jak se jí zbavit pomocí běžných domácích prostředků.
  2. Jak odstranit z oblečení vosk: Voskové skvrny mohou být zrádné, zejména na jemných materiálech. Tento článek vás provede postupem, jak vosk z oblečení účinně odstranit.
  3. Jak odstranit z oblečení rez: Skvrny od rzi jsou nepříjemné, naštěstí ale existují efektivní způsoby, jak je odstranit. V tomto článku se dozvíte, jak odtraníte skrvny od rzi za pomocí běžných domácích prostředků.
  4. Jak odstranit z oblečení mastnotu: Mastné skvrny se mohou zdát neodstranitelné, s těmito tipy a triky se vám však podaří vrátit oblečení do původního stavu.

 

Pro snadný přehled, jak se vypořádat s těmito čtyřmi typy skvrn, jsme pro vás připravili souhrnnou infografiku, která vám ušetří zdlouhavé googlení a pročítání diskuzí. Tuto infografiku si můžete uložit do svého telefonu nebo počítače, abyste ji měli vždy po ruce. Přejeme vám hodně úspěchů při odstraňování nepříjemných skvrn z oblečení!

Jak odstranit skvrny  od vosku, smůly, rzi a mastnosty

Oblíbené značky a motivy second hand oblečení

  • a další...
  • a další...